جاده کندوان مسدود شد/ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال

سرپرست پلیس راه مازندران از مسدود شدن محور کندوان خبر داد و گفت: محور هراز نیز به‌صورت مقطعی مسدود می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۰ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 19
کد خبر: ۲۷۴۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ هادی عبادی با اشاره به وضعیت راه‌های مواصلاتی استان مازندران، اظهار کرد: تردد در محور چالوس - کرج و آزادراه تهران - شمال، در مسیر شمال به جنوب، از مرزن‌آباد به تهران از ساعت هشت صبح مسدود شد.

وی افزود: ترافیک در محور چالوس، در مسیر جنوب به شمال حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه سنگین و نیمه‌سنگین گزارش شده است.

سرپرست پلیس راه مازندران گفت: ترافیک سنگین را از البرز به مازندران شاهد هستیم و وضعیت جوی نیز خشک و آفتابی است. محور هراز نیز در مسیر جنوب به شمال شاهد ترافیک سنگین، بویژه حدفاصل پلور تا آب اسک و محدوده‌های وینه و واناست.

او افزود: وضعیت ترافیک در محور سوادکوه، روان و در محدوده شهری پل سفید نیمه‌سنگین گزارش شده است. همچنین محور هراز در صورت افزایش حجم ترافیک به صورت مقطعی از لازم تا پلیس لاریجان مسدود خواهد شد.

وی توصیه کرد که مسافران پیش از حرکت، اطلاعات به‌روز از وضعیت جاده‌ها را بررسی کنند و از حرکات مخاطره‌آمیز بپرهیزند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: مازندران کندوان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار